Hackatonista

Mahtavaa! Ensimmäinen hackathon takana (https://www.linkedin.com/hp/update/6275779373534633984).

Huikea matka. Nopea oppimiskäyrä ja todella opettava kokemus. Minusta jokaisen tulisi joskus osallistua hackathoniin.

Me lähdimme matkaan kolmen hengen Sofar with Sofor -tiiminä, jossa jokaisella oli omien vahvuuksiensa mukainen rooli ja tehtävä. Minun, ei teknisen henkilön, vastuulla oli ymmärtää asiakkaan tarve, jonka ehdotuksemme tulisi ratkaisemaan, sekä viestiä se Lassila & Tikanojalle tavalla, joka erottaisi meidät muista ratkaisuehdotuksista.

Mentorimme olivat todella hyviä, kiitos Kimmo ja Antti. Teiltä saimme hyvin tietoa ja ajatuksia nykytilasta ja haasteista. Oikeasti meille tuli tietoähky, paljon mahdollisuuksia, mutta rajallisesti aikaa.

Pystyimme valitsemaan vain muutaman konkreettisen asian, jotka tulisimme luomaan ja esittämään, sillä kaiken mitä tekisimme tulisi olla timanttia. Vaikka olinkin aloittanut viestimme luomisen ennakkoon, olisi se jäänyt vajaaksi ilman tiimiä ja mentoreita.

Digitalkkarin viimeisen päivän kohdennukset ja matkalla kerätyt pienet yksityiskohdat loivat kokonaisuuden, jota oli todella ilo esitellä niin Lassila&Tikanojan henkilöille, jurylle, hackathon tiimille kuin muille kilpailijoille.

Hackathon on kuitenkin kilpailu, jonka jokainen tiimi haluaa voittaa. Minusta me kaikki voitimme, osallistuminen oli niin opettavaista.

Lopuksi, haluanko tehdä tämän uudestaan – aivan varmasti haluan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s